Články - sekce Pohár SFČR

  • Vloženo dne: 2.8.2012

    Po vítězství v Pražské části Poháru FAČR budeme hrát osmifinále celostátní části této soutěže. Los rozhodl o tom, že naším soupeřem bude ligová Balticflora Tepilce. Hrát se bude na půdě soupeře.
      Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Finále pražské části Poháru FAČR jsme zvládli, a porazili KMK Břewnow Boys 7:1 (2:1). Postoupili jsme tak do osmifinále celostátní části. V losovacím osudí se ocitne všech čtrnáct krajských vítězů, které doplní loňští finalisté, tedy Era-Pack Chrudim a Bohemians 1905. Osmifinále bychom měli hrát již v...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Po těsné výhře nad týmem Holota Líná, se ve finále krajské části Poháru FAČR, střetneme s mužstvem KMK Břewnow Boys, dalším zástupcem nižších pražských soutěží. Utkání se uskuteční ve sportovní hale Slavia v Edenu. Zveme všechny fanoušky, vstupné bude zdarma. Vítěz utkání...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • V semifinále Pražské části Poháru FAČR, jsme až po velikém boji porazili mužstvo Holota Líná 3:2 (1:1), a postoupili jsme do finále Krajské části soutěže, kde se střetneme s vítězem duelu KMK Břewnow Boys – FT PedF Praha. Naše mužstvo se sešlo po téměř třech měsících poprvé, navíc v kombinované sestavě, a na hře...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Zda budou hráči kteří proti nám nastoupí líní nevíme, ale spíš určitě ne. HOLOTA LÍNÁ je ne příliš futsal propagující název soupeře, který nás čeká v semifinále pražské části Poháru FAČR. Ve finále této části soutěže jsme se několik let za sebou tradičně střetávali...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Po dramatickém předzápasovém menu v podobě souboje fanoušků, došlo s mírnám spožděním k boji ve finále pražské části Poháru FAČR. Na obou stranách bylo vidět, že po změnách ke kterým došlo v kádrech obou mužstev ještě není vše tak jak má být. Fanoušci tak mohli vidět
      Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 1.9.2011

    Očekávané finále pražské části Poháru FAČR, které rozhodne o postupujícím do osmifinále celostátní části soutěže, mezi naším týmem SK Slavia Praha a Bohemians 1905, se uskuteční ve středu 7. září 2011 od 19:30 hodin v hale Prahy 11, na Jižním městě, kde mají Bohemians 1905 svůj domovský stánek....   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 16.6.2011

    Ve velmi uvolněné atmosféře se sešlo mužstvo k pohárovému semifinále pražské části vyřazovací soutěže Poháru ČMFS, kterou dokázalo přenést i na palubovku a hladce zvítězit před prázdnými tribunami sportovní haly Slavia nad FT PedF Praha 13:0. Ve finále Prahy, se tak jako před rokem, střetneme v Poháru ČMFS s Bohemians 1905. Termín...   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 15.6.2011

    Soupeřem nám bude mužstvo z nižších soutěží FT PedF Praha. V pražském Krajském přeboru však hraje mnoho týmů a hráčů, kteří mají velké zkušenosti s vysokými fotbalovými soutěžemi, a nečeká nás tak lehký soupeř. Vítěz utkání se ve finále pražské části Poháru ČMFS střetne s Bohemians...   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 3.8.2009

    Začínáme zaplňovat rubriku Galerie, kde najdete fotografie z našich utkání. Vedle dokumetace prvního historického utkání s Balticflorou Teplice si můžete nyní nově prohlédnout i fotografie Pavla Lišky z pražské části finále Poháru ČMFS s Benagem Zruč nd Sázavou, ve kterém jsme v prodloužení podlehli 3:4, včetně obrázků...   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 31.7.2009

    Ve finále pražské části poháru ČMFS jsme Benagu Zruč nad Sázavou po vyrovnaném průběhu nakonec podlehli 3:4 v prodloužení, když vítěznou branku soupeře zaznamenal bývalý hráč fotbalové Slavie Tomáš Pešír po přihrávce Filingera. V utkání jsme již prohrávali 0:2, tento stav jsme snížili do poločasu po brance...   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 27.7.2009

    V pátek 31.7.2009 od 20:00 hodin sehrajeme ve sportovní hale Eden další utkání, které však tentokrát bude mnohem prestižnější. Ve finále pražské části poháru ČMFS se střetneme s Benagem Zruč nad Sázavou, které začalo svou pohárovou pouť ještě jako tým z hlavního města před svým přestěhováním...   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
Strana: 1 2 3 4 5 6 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700