Články - sekce B tým

  • Vloženo dne: 4.3.2013

    Náš B tým za který nastupují především hráči juniorských týmů, v poslední době dokonce z mladší kategorie U-16, si dle rozhodnutí Disciplinární komise PSMF polepšil o tři již ztracené body. Stalo se tak kontumací derby rezervních týmů, SK Slavia Praha B - Bohemians 1905 B,
      Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Martin Suchý Vloženo dne: 27.2.2013

    V utkání B týmu v Pražském přeboru s KZ FC jsme dali šanci naší budoucnosti z kategorie U-16, kteří tvořili kostru týmu (5 hráčů) a mohli si vyzkoušet kvalitnější zápas, než které absolvovují ve své kategorii. Doplněni byli o hráče U-18 (3) a jednoho hráče, který hraje za A mužstvo. Utkání začalo po...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Martin Havlíček Vloženo dne: 14.2.2013

    Pěkné, dramatické utkání velmi dobré úrovně. Slávisté sice pěkně a dlouho kombinovali a měli trvalou územní převahu, do pauzy z toho však vytěžili pouze jednobrankové vedení. Do šancí se mnoho nedostávali ani ve druhé půli, podařilo se jim ale v 39´minutě dostat do vedení 3:0. Kmoši to ale nevzdali a v závěru...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Martin Suchý Vloženo dne: 28.1.2013

    Utkání bylo v naší režii po celou dobu zápasu. Do vedení jsme se trpělivou hrou dostali až v 16 minutě, ale poté se dařila kombinace a skóre narůstalo až do stavu 6:0. Od tohoto stavu jsme zkusili power play, kde jsme zbytečnými a zbrklými přihrávkami
      Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Martin Suchý Vloženo dne: 17.1.2013

    Malé derby rezervních týmů bylo hrané ve velmi vysokém tempu, kterému jsme museli stačit bohužel pouze v sedmi statečných futsalistech v poli. Začátek utkání byl ve znamení poctivé obrany z obou stran. Snažili
      Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 14.12.2012

    V prvním poločase bylo jednoznačně lepší mužstvo Slavie, které si dokázalo vypracovat slušný náskok. Ve druhém poločase BBVA přidali, dokázali utkání zdramatizovat, na vyrovnání to ale nestačilo. Nejlepší hráči zápasu byli u Slavie Šimon, u BBVA Bláha. Po delší době tak B tým opět naplno bodoval....   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 7.12.2012

    Tým Wizards se včera utkal s béčkem pražské Slavie. Rezerva Slavie složená z hráčů především U-16, kteří utkání pojmuli jako přípravu na sobotní druhé kolo juniorské nejvyšší soutěže, byli mladším a méně zkušenějším mužstvem. Z toho vyplývala také fyzická převaha hráčů...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 6.12.2012

    Jednoznačné utkání, ve kterém Chemcomex po celé utkání mladé slávisty jednoznačně přehrával. Snaha Slavie byla patrná zejména v druhé půli, ale na rozjetého soupeře to nestačilo. Nejlepší hráči zápasu byli u Chemcomexu Hort, u Slavie Sop. Tak hodnotí naše poslední vystoupení v Pražském přeboruVíce »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 23.11.2012

    Před prvním turnajem nejvyšší juniorské soutěže, která začne svůj běh tuto sobotu, dostali v sestavě našeho B týmu přednost především členové mužstva do šestnácti let. Poprvé si červenobílý dres našich mužstev dospělých oblékl například velmi nadějný brankář Roshan, který bude hájit...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Martin Suchý Vloženo dne: 13.11.2012

    Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a rychle vedli 2:0. Po zbytečné chybě a nekoncentrovanosti jsme dostali kontaktní branku v poslední vteřině 1. poločase. Druhý poločas jsme začali katastrofálně a během chvíle prohrávali 2:3. V této fázi utkání jsme velmi špatně bránili a soupeř si s námi dělal
      Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 31.10.2012

    Příprava na juniorskou nejvyšší soutěž vrcholí, a tomu se podřizují i další utkání naší rezervy v Pražském přeboru. Soupeřem nám bylo mužstvo 1.FC Naděje. S tímto soupeřem jsme sehráli vyrovnané, zajímavé utkání, hrané v rychlém tempu nahoru dolů, jak jsme ani nechtěli.
      Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 19.10.2012

    Nominaci B týmu sice standardně provázelo několik omluv, a tak jediným "zkušeným" hráčem na hřišti byl Martin Sop. Zbytek týmu tvořilo několik hráčů U-18 a dokonce nově tvořící se U-16. Mužstvo však mělo tentokrát velmi zkušené a odborné vedení, především první čtveřice
      Více »
    Kategorie: B tým
     

  • Velmi vyrovnané utkání, ve kterém jsme nevyužili spoustu brankových příležitostí. Ani 5 minut trvající závěrečná power-play vytoužené vyrovnání nepřinesla, přesto že jsme brankáře soupeře pilně zaměstnávali. Soupeř hrál chytře. Bránil a čekal na breaky, ze kterých také již v prvním poločasu skóroval....   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 12.9.2012

    Náš první soupeř ČZU nastoupil pouze s minimálním počtem hráčů a díky tomu bylo utkání hodně ovlivněno. Protivník hrál ze zatažené obrany a tak jsme si mohli vyzkoušet power play v podstatě po celý zápas. Spoustu akcí jsme bohužel nedotáhli do konce, projevilo se že jsme teprve na začátku sezóny a nesehranost je znát....   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Martin Havlíček Vloženo dne: 29.6.2012

    Vítězství v soutěži si vybojovalo mužstvo Benago Zruč nad Sázavou B, sestupující jsou dva a to CFC Swietelski Letňany A a SC Radotín. Teď několik, alespoň myslím zajímavých rozborů. Celkem padlo 1012 branek, což při sehrání 129 utkání (3x kontumace) přináší průměr 7,84 branek na zápas. Nejlépe střílejícím...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 17.5.2012

    V posledním utkání Pražského přeboru ve kterém jsme narazili na silného protivníka, dostali příležitost hráči především juniorských družstev, pro něž byl zápas velkou školou. Zejména pro kluky z nově se tvořící U-16, pro které to byl vůbec první futsalový zápas. A zvládli ho velmi dobře. Hosté...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Oldčich Pánek Vloženo dne: 14.5.2012

    V dalším kole Pražského přeboru se naše mužstvo mělo střetnout s týmem Radotína. Ten se však sešel pouze s minimálním počtem hráčů, a když se hned v páté minutě zápasu jeden z nich zranil, dphrávalo se pouze v přátelském duchu s našimi hráči na obou stranách. Utkání tak skončí naší...   Více »
    Kategorie: B tým
     

  • Asi poslední naděje na obhájení vítězství v Pražském přeboru zhasla po prohře 6:8 s Benagem Zruč nad Sázavou. To pojímá utkání čtvrté nejvyšší futsalové soutěže jako tréninkovou jednotku, a sestava tomu také odpovídala. Naši junioři však podali statečný výkon, a po prvním poločasu dokonce...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 19.4.2012

    V dalším kládní Pražského přeboru, čtvrté nejvyšší futsalové soutěže, kde působí náš B tým, byla po celé utkání k vidění převaha našeho týmu, bohužel s velkým množství nevyužitých šancí, na což jsme nakonec doplatili. Výborný výkon podal hostující...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 30.3.2012

    V dalším utkání Pražského přeboru narazil náš tým na soupeře z druhé poloviny tabulky, s cílem napravit poslední porážku s rezervou Boheminas 1905. V utkání jsme od počátku byli lepším týmem, ale stejně jako v minulém utkání, jsme dlouho naráželi na nemohoucnost v koncovce a tak
      Více »
    Kategorie: B tým
     
Strana: 1.... 6 7 8 9 10 11 12 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700