Články - sekce B tým

  • Vloženo dne: 24.3.2012

    Trochu ve stínu závěrečných bojů nejvyšší futsalové soutěže zůstalo nyní působení našeho B týmu v Pražském přeboru, kejož výkony se po horším začátku výrazně zlepšily a vystoupal tabulkou až na druhé místo. Myšlenky na obhajobu prvenství v této soutěži však výrazně zkomplikov...   Více »
    Kategorie: B tým
     

  • Náš rezervní tým, za který ve většině případů nastupují především hráči našich úspěšných juniorských mužstev, se po rozpačitém vstupu do soutěže již dostal až na druhou příčku tabulky a útočí na vedoucí tým, a obhajobu vítězství v této soutěži. Dalším krokem byla...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 21.2.2012

    Tým U-16, který se o víkendu v Chomutově popere o titul Mistra České republiky ve své kategorii, tvořil jádro týmu naší rezervy, který se v dnešní podvečer úspěšně popral o další body do tabulky Pražského přeboru. B tým tak dál stoupá tabulkou, zápas však plnil především
      Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 2.2.2012

    Vítěznou euforii z postupu do Final Four, dokázali junioři přenést na hřiště i v dalším utkání Pražského přeboru a především ve druhém poločasu jasně dominovali. ČZU nakonec odešlo poraženo 7:2 a naše rezerva se nadále prokousává tabulkou vzhůru. Po rozpačitém úvodu sezóny
      Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 23.1.2012

    Kmochův Odkaz, druhý tým tabulky Pražského přeboru a mužstvo kde působí několik našich bývalých hráčů, byl dalším soupeřem naší rezervy. Ta zvítězila 4:3 a po polovině soutěže již "dýchá na záda" těm nejlepším v soutěži. Kmochův Odkaz byl v utkání favoritem, o to je výhra cennější....   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 13.1.2012

    Další výhru oslavila naše rezerva ve včerejším utkání Pražského přeboru proti B.B.V.A. a stoupá tabulkou čtvrté nejvyšší futsalové soutěže. Před těžkými duely, které čekají A mužstvo potěšila střelecká potence Michala Holečka, i dobrá hra juniorů, kteří budou bojovat o další
      Více »
    Kategorie: B tým
     

  • Rok 2012 jsme zahájili pikantním utkáním rezerv v Pražském přeboru, kde na sebe narazila mužstva, která mají v současnosti hodně společného. Náš B tým složený z hráčů juniorských týmů, posílený o navrátilce Holečka, který se v dresu rezervy předvedl tak jak v ní skončil,
      Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 20.12.2011

    Radotín, za který v loňské sezóně kdy toto mužstvo ještě hrálo pod jiným názvem nastupovalo několik našich hráčů, byl naším dalším soupeřem v Pražském přeboru. Naše mužstvo složené tentokrát výhradně z hráčů našich úspěšných juniorských týmů, mimo brankáře Kučery...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 7.12.2011

    V Pražském přeboru se střetl náš rezervní tým se Zručí nad Sázavou (ano Zruč trošku paradoxně hraje s výjimkou pražskou soutěž, ačkoliv patří do Středočeského přeboru) a podlehl 0:3. Zatímco Benago má tuto soutěž za další trénink A týmu, my zde preferujeme hráče juniorských
      Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 29.11.2011

    V dalším utkání Pražského přeboru zvítězilo naše rezervní mužstvo nad týmem Letňany 5:2. Vzhledem k sobotnímu dalšímu kolu juniorských soutěží, byl náš kádr složen především z hráčů U-18 a U-16. Výjimku tvořil Ondřej Míča, který se po čtyřzápasovém trestu opět připojí...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 25.10.2011

    Vedoucí mužstvo Pražského přeboru, celek PedF který jsme vyřadili v semifinále pražské části Poháru FAČR, byl dalším soupeřem našeho rezervního týmu. Až překvapivě snadno si s ním náš B tým poradil, a zvítězil. V našem dresu se objevili před zítřejším utkáním A týmu proti Indossu Plze...   Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 17.10.2011

    Po prvních čtyřek kolech okupuje prozatím B tým osmou příčku tabulky Pražského přeboru, po dvou remízách, jedné výhře a jedné prohře. V tabulce produktivity jsou prozatím nejvýše Sop a Míča, který v současnosti hájil barvy reprezentace do 21 let v přátelských utkáních v Teplicích, a který si vydobyl i...   Více »
    Kategorie: B tým
     

  • První letošní vítězství našeho klubu zaznamenal B tým v Pražském přeboru, čtvrté nejvyšší futsalové soutěži. Mimo vítězství byl pozitivním momentem i návrat Wojnara na futsalovou palubovku po zranění. Po dvou remízách a nešťastné prohře s ČZU, jsme se tak konečně dočkali vítězství.Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Vloženo dne: 14.9.2011

    Několik mladých hráčů, kteří by měli být oporami B týmu absolvovali různé předškolní seznamovací výlety, a tak se sestava na úvodní utkání Pražského přeboru rodila na poslední chvíli. V utkání jsme pod vedením dvojice Pánek - Popovič vedli, avšak slibný náskok
      Více »
    Kategorie: B tým
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 9.5.2011

     

    Dlouho očekávaná věc se stala skutečností. Naše Béčko, složené převážně z hráčů týmu U-18 vyhrálo po roční pauze Pražský Přebor a připsalo si tak cenný skalp ve 4.nejvyšší soutěži v ČR!!! Co může naše mladíky hřát je způsob kterým prvenství dosáhli, protože dokázali porazit...   Více »

    Kategorie: B tým
     
Strana: << předchozí   1.... 7 8 9 10 11 12 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700